Postet nga: Vrasje në Tentativë

Tentim vrasje në Prishtinë

Një vrasje në tentativë ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në Prishtinë.

Vrasje në tentativë në Junik, viktima gjuhet me automatik

Një vrasje në tentativë është raportuar të ketë ndodhur mbrëmë para mesnatës në Junik.

Shkrepja me armë në Istog, gjykata shpall vendimin

Dy vite burgim efektiv, ia ka shqiptuar Gjykata e Pejës të akuzuarit për tentim vrasje, Luan Arifajt.

E dyshuara e godet me thikë ish të dashurin në vendin e punës

Një burrë është therë me thikë mëngjesin e djeshëm në vendin e tij të punës.

Gjykimi për tentimvrajsen e rojes së pyllit

I akuzuari Shkodran Baftiu, deklaroi se nuk e pranon fajësinë për akuzat që ia ngarkon Prokuroria.

Prishtinë, burrat akuzohen për tentimvrasje me veturë, sopatë e thikë

Një konflikt pronësor dyshohet se çoi në një konflikt dhe tentim vrasje.

Viktima e fal të akuzuarin për tentimvrasje, kërkohet lirimi nga arresti shtëpiak

Dy burra nga Gjilani kanë arritur një marrëveshje personale lidhur me një plagosje që kishte ndodhur në muajin korrik.

Istog, konflikti që dyshohet se ndodhi për shkak se i shtinte lopët në livadh

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar gjykimi i Luan Arifajt, i akuzuar për vrasje në tentativë dhe armëmbajtje pa leje, dhe i Enver Arifajt, i akuzuar ...