Postet nga: Vrasje në Tentativë

Vrasje në tentativë në Mitrovicë

Një qytetar nga Mitrovica ka raportuar se persona të panjohur kanë shtënë me armë zjarri nga një veturë në lëvizje.

Prishtinë, theren me thikë dy persona

Një rast i vrasjes në tentativë ka ndodhur në Prishtinë.

Përleshja me thikë e “shrafciger” te stacioni i autobusëve në Gjilan, dëshmitari tregon detajet e incidentit

Ilaz Cakolli dhe Egzon Azemi kanë dalë sot para gjykatës në Gjilan për t’u përballur me akuzën e Prokurorisë e cila ua vë në barrë ...

Vrasje në tentativë në qendër të Prishtinës

Një vrasje në tentativë ka ndodhur në Prishtinë, njofton Policia.

Policia në Pejë kërkon ndihmë për gjetjen e të dyshuarit për vrasje në tentativë

Policia në rajonin e Pejës ka kërkuar bashkëpunim nga qytetarët për arrestimin e një personi të dyshuar për një rast të vrasjes në tentativë.

Detaje nga gjykimi i të akuzuarve për vrasje në tentative dhe lëndim trupor

Leotrim Leci, Alldyz Leci, Burim Kryeziu dhe Astrit Kryeziu, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë për ...

Nis rigjykimi për vrasje në tentativë shkaku i rrethojës së një përmendoreje

Burim dhe Hashim Fazliu thanë në Gjykatën e Prishtinës se nuk e ndjejnë veten fajtor për akuzën që u vihet në barrë.

Gjykimi për tentim vrasjen e ndodhur para 9 viteve, të akuzuarit deklarohen rreth fajësisë

Skender Hasani, Muhabi Latifi, Shukri Latifi dhe Ekrem Azizi janë ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Gjilanit për t’u përballur me ...