Postet nga: Vitia

Masat ndaj coronavirusit - Komunat nuk kanë kapacitete për dezinfektimin e rrugëve nëpër fshatra

Pas përhapjes së coronavirusit edhe në Kosovë, pothuajse të gjitha komunat kanë bërë pastrimin, dezinfektimin e rrugëve, trotuareve dhe objekteve institucionale.

Vitia në izolim, kërkohen pajisje elementare nga Ministria e Shëndetësisë

Kur ka kaluar gati një javë që kur Vitia ka hyrë në karantinë, vazhdimisht është kërkuar ndihmë nga Ministria e Shëndetësisë kurse edhe sot përballet me ...

Edhe një person nga Vitia dërgohet për testim me coronavirus

Edhe një person tjetër që ka pasur kontakt me familjen e 77-vjecarit të fshatit Stubëll të Komunës së Vitisë është duke u testuar në Klinikën Infektive ...

Gjykata vendos për të dyshuarit për vrasjen e 59 vjeçarit në Viti

Gjashtë persona do të qëndrojnë në paraburgim për një muaj, duke qenë nën hetime si të dyshuar për vrasje.

Milionerët Synojnë t’ia Marrin Postin Kryetarit të ‘Varfër’

Katër burra i kanë hyrë garës për të marrë pozitën e të parit në Komunën e Vitisë. Njëri për ta vazhduar edhe një ...

Vitia e Rugovistit të Devotshëm

Një qytezë në fushëgropën e Anamoravës. Krejt krejt, një rrugë disi qendrore me një shesh mirë të rregulluar është Vitia dhe paraqitet si një qytet i krijuar ...