Postet nga: Vetëvendosje

O'Connell: Kosova Ka Nevojë për Heronj të Rinj

Ambasadori britanik në Kosovë nuk u është përgjigjur direkt shumë pyetjeve që i janë bërë në adresën e tij në Facebook.

Aktivistët Shqiptarë Ankohen në Policët Kosovarë për Dhunë

Një grup prej 40 shqiptarësh, mbështetës të opozitës së Kosovës të cilët janë kthyer mbrapsht nga policet kufitarë gjatë kohës kur ishin duke shkuar ...

Murat Meha, Caku i Radhës i Vezëve të Vetëvendosjes

Kryetari i Komisionit qeveritar për caktimin e vijës kufitare të Kosovës me Malin e Zi, Murat Meha, ka qenë caku i radhës i aktivistëve të ...

Analistët Lexojnë Mesazhin e Protestës së Sotme

Protestën që sot opozita organizoi në qendër të Prishtinës me thirrjen “për shtet me sovranitet”, analistët e ndryshëm po e cilësojnë si më ...

Opozita Nuk Heq Dorë Nga Kërkesa për Largimin e Qeverisë

Partia më e madhe opozitare Vetëvendosje, ka mbajtur sot konferencën e fundit për këtë vit në të cilën foli për zhvillimet e në 2015.

Lirohen Dy Deputetë të Vetëvendosjes

Dy deputetët e Kuvendit të Kosovës nga Lëvizja Vetëvendosje, Ismajl Kurteshi dhe Fisnik Ismaili, janë liruar nga Gjykata Themelore në Prishtinë.

Visar Ymeri: Kosova ka Nevojë për Dialog me Serbët e Kosovës

Visar Ymeri: Kosova ka Nevojë për Dialog me Serbët e Kosovës

Kryetari i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Visar Ymeri, tha se në Kosovë ka nevojë për dialog në mes autoriteteve kosovare dhe serbëve në Kosovë me qëllim të ...

1 Muaj Paraburgim Zyrtarit të Vetëvendosjes

Gjykata Themelore në Prishtinë i ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji koordinatorit të sekretariateve të vetëvendosjes, Nol Nushi, për shkak të dyshimit se ka kryer ...