Postet nga: Ukë Rugova

Gjykata e kishte liruar nga akuzat, por Astrit Haraqija e kishte pranuar se ka ndihmuar njerëz për viza

Gjykata e kishte liruar në mars të këtij viti Astrit Haraqijën për mashtrim me viza italiane, kontrabandim më migrantë dhe krim të organizuar.

Ukë Rugova lirohet nga akuza për rastin e vizave italiane, reagon bashkëshortja e tij

Ukë Rugova, Astrit Haraqija, Qefser Baholli, Izet Beqiri sot janë liruar nga akuza lidhur me rastin e Vizave Italiane.

Ukë Rugova, Astrit Haraqija e të tjerët lirohen nga akuza për rastin e vizave italiane

Ukë Rugova, Astrit Haraqija, Qefser Baholli, Izet Beqiri janë liruar nga akuza lidhur me rastin e Vizave Italiane.

'Mashtrimi me viza italiane', dëshmitari tregon si i kishte paguar paratë

Gjykimi ndaj të akuzuarve në rastin ‘Ukë Rugova 2’, ka vazhduar më dëgjimin e tetë dëshmitarëve të ftuar nga ana e Prokurorisë.

Dëshmitari në rastin ‘Ukë Rugova 2’: Punoja si kamarier në Fushë Kosovë, në listë isha staf i familjes Rugova

Në seancën e rastit që mban emrin ‘Ukë Rugova 2’ u dëgjuan tre dëshmitarë, të cilët rrëfyen eksperiencat e tyre deri te marrja e një vize ...

Dëshmitari në rastin ‘Ukë Rugova 2’: Më është dashur të shes lopët që t`i bëj 2500 euro për vizë të djalit

Në rastin ‘Ukë Rugova 2’, sot në Gjykatën e Prishtinës u dëgjuan 5 dëshmitarë, ku u morën në pyetje nga prokuroria për rastin në fjalë.

Rasti 'Ukë Rugova 2' - të akuzuarit përballen me 4 dëshmitarë të tjerë

Fitim Beqiri dhe 14 të akuzuarit të tjerë u përballën me dëshmitë e 4 dëshmitarëve në rastin e njohur si “Ukë Rugova 2”. Dëshmitarja A.S. iu ...

Shtyhet seanca në rastin ‘Ukë Rugova 2’

Është shtyrë seanca ndaj 15 të akuzuarve në rastin ‘Ukë Rugova 2’. Shtyrja e seancës erdhi për shkak të mos prezencës së dëshmitarëve.