Postet nga: astrit haraqija

Dështoi të mbahet seanca në gjykimin ‘Ukë Rugova 1’

 

Dëshmitari pranon që bëri fushatë për LDK-në dhe mori vizë italiane nga Astrit Haraqija

Një dëshmitar që doli sot para gjykatës për dëshmuar në rastin e aferës me viza italiane ka pranuar se e kishte marrë një vizë italiane ...

Dëshmitarja: Pasaporta më humbi në Ambasadë, u gjet te djali i Ibrahim Rugovës

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi i Ukë Rugovës dhe 4 të akuzuarve, të akuzuar për mashtrim me viza Schengen.

14 të akuzuarit për viza në grupin e Ukë Rugovës dalin para gjyqit

14 të akuzuar për aferën e vizave dolën sot për herë të parë në gjykatë në përbërje të plotë, pas dy seancave të dështuara.

Skandali me vizat italiane, dëshmitarët rrëfejnë si u ndihmoi i akuzuari

Në gjykimin e Ukë Rugovës dhe katër të tjerëve, të akuzuar për mashtrim me viza Schengen, gjatë seancës së sotme janë dëgjuar 19 dëshmitarë.

Dëshmitari: Ukë Rugovës pasaportën dhe dy fotografi për vizë ia dorëzova në Kuvendin e Kosovës

Në gjykimin e Ukë Rugovës  dhe 4 të akuzuarve të tjerë  për mashtrim me vizat italiane sot është dëgjuar dëshmia e anëtarëve të personelit të ...

Astrit Haraqija i sëmurë, dështon seanca për vizat italiane ndaj Ukë Rugovës

Ka dështuar të mbahet të hënën seanca gjyqësore në aferën e vizave italiane në të cilën ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës dhe djali ...

Mbyllet seanca për vizat italiane ndaj Ukë Rugovës shkaku i identitetit të dëshmitarit

Trupi gjykues ka vendosur që ta mbyllë për publikun seancën gjyqësore ndaj Ukë Rugovës dhe katër të akuzuarve tjerë të cilët po gjykohen pë...