Postet nga: Ukë Rugova

Rrëfimet e dëshmitarëve në gjykimin ndaj Ukë Rugovës në rastin e 'Vizave italiane'

 

Afera me vizat italiane, i akuzuari Ukë Rugova dhe të tjerët ballafaqohen me rrëfimet e dëshmitarëve

Ish-deputeti Ukë Rugova, ish-ministri Astrit Haraqija dhe të akuzuarit tjerë në rastin e njohur si 'afera me vizat italiane', janë ballafaquar me rrëfimet e dëshmitarëve në gjykatë.

Shtyhet seanca ndaj Ukë Rugovës, i akuzuar për viza italiane

 

Gjykimi ndaj Ukë Rugovës, japin rrëfimin para gjykatës dy 'oborrtarët' e rezidencës së familjes Rugova

Sebahate e Skënder Halili, kanë dhënë dëshminë e tyre në gjykimin ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve të akuzuar në rastin e njohur si ‘vizat ...

Dëshmitarë të rinj dëgjohen në gjykimin e Ukë Rugovës dhe të tjerëve për vizat italiane

Në gjykimin e Ukë Rugovës, Astrit Haraqijës, Florjan Petanit, Qefser Bahollit e Izet Beqirit, janë dëgjuar dëshmitarë të rinj të propozuar nga Prokuroria.

Gjykimi i Ukë Rugovës për vizat italiane, dëshmitarët tregojnë cili i akuzuar u ndihmoi

Në gjykimin e Ukë Rugovës, ish-ministrit Astrit Haraqija dhe të tjerëve për krim të organizuar për veprat që ndërlidhen me e vizat italiane sot kanë ...

Sot pritet të vazhdojë seanca ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve

 

Gjykimi i Ukë Rugovës dhe të tjerëve, dëshmitarët rrëfejnë se a i ndihmuan të akuzuarit për viza italiane

Dy dëshmitarë janë dëgjuar në seancën e sotme të gjykimit të Ukë Rugovës, ish-ministrit Astrit Haraqija dhe të tjerëve, të akuzuar për krim të ...