Postet nga: Ukë Rugova

Sot pritet të mbahet seanca ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve

Në Gjykatën e Prishtinës sot pritet të mbahet seanca gjyqësore për rastin ndaj të dyshuarve për krim të organizuar me viza italiane, ndaj ish-deputetit Ukë ...

Ukë Rugova, Astrit Haraqija e të tjerët, sërish mohojnë akuzat

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore për rastin ndaj të dyshuarve për krim të organizuar me viza italiane, ndaj të akuzuarve ish deputetit ...

Ukë Rugova, Astrit Haraqija dhe të tjerët deklarohen sërish rreth fajësisë

Në Gjykatën e Prishtinë ka nisur seanca gjyqësore për rastin ndaj të dyshuarve për krim të organizuar me viza italiane, ndaj të akuzuarve Ukë Rugova, ish-ministri ...

Mungon Astrit Haraqija, sërish dështon seanca ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve

 

Dështon seanca e parë pas një viti ndaj Ukë Rugovës

Edhe pse kanë kaluar më shumë se një vit prej kur u mbajt seanca e fundit në rastin ndaj Ukë Rugovës dhe katër të tjerëve për ...

Ukë Rugova dhe të tjerët para gjykatës për skandalin me viza italiane

 

Nesër pritet të mbahet seanca ndaj Ukë Rugovë, i akuzuar për skandalin me viza italiane

Më 11 mars pritet të dalin para gjykatës, Ukë Rugova, Astrit Haraqija, Qefser Baholli, Izet Beqiri dhe Florian Petani, për skandalin me viza italiane.

Pas më shumë se një viti, Gjykata tenton të mbajë seancën ndaj Ukë Rugovës

14 janari i viti të kaluar ishte data e fundit e mbajtjes së seancës gjyqësore ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve për skandalin me viza italiane.