Postet nga: Thirrje

"Peja Rock School" hap thirrje për shkollën verore

Shkolla e muzikës “Peja Rock School” ka hapur thirrje për t’u bërë pjesë e programit të shkollës verore ‘Summer School in Rock School’ për ...

Thirrje e hapur: Seminar për të rinjtë mbi teknikat e raportimit dhe kontrollit të fakteve

Të rinjtë nga vendet e Ballkanit Perëndimor ftohen të aplikojnë për një seminar mbi teknikat e raportimit dhe kontrollimit të fakteve në temat e drejtësisë tranzicionale, tregimit ...

OBSH, thirrje për të mos politizuar debatin për origjinën e koronavirusit

Një zyrtar i lartë i Organizatës Botërore të Shëndetësisë kritioi të premten debatin e lindur kohët e fundit mes Shteteve të Bashkuara dhe Kinës ...

Ambasadorët thirrje qytetarëve për 25 prillin: Mos e shisni votën, demokracia është e paçmueshme

Ambasadorët e huaj në Tiranë, nëpërmjet një video-mesazhi, i janë drejtuar qytetarëve shqiptarë për zgjedhjet e 25 prillit, që do të zhvillohen pas tre ditësh.

Deputetët evropianë thirrje Serbisë dhe Kosovës të intensifikojnë kërkimin për varre masive

Parlamentarët evropianë miratuan raporte që i bëjnë thirrje Serbisë dhe Kosovës të bëjnë më shumë për të hetuar vendet e dyshuara të varreve të luftë...

BIRN Kosova shpall tender për prodhimin e dokumentarit për zhvillimin e qëndrueshëm në Kosovë

BIRN Kosova, në kuadër të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Europeanization of Kosovo’s Environmental Agenda”, shpall tender për prodhimin e një dokumentari deri në 60 minuta pë...

Auditori i Përgjithshëm bën thirrje mobilizimin e institucioneve për përmirësimin e ajrit në Kosovë

Zyra Kombëtare e auditimit ka reaguar për gjendjen e ajrit në Kosovë duke thënë se pavarësisht se kanë bërë dy auditime me rekomandime konkrete pë...