Postet nga: sindikata e pavarur e rtk-së

Mehmeti: Kuvendi duhet të kërkojë ndihmën e britanikëve për zgjedhjen e bordit të RTK-së

Në emisionin në KALLXO.com në të cilin po diskutohet me gjendjen e transmetuesit publik, RTK, hulumtuesi i Institutit ‘GAP’, Jeton Mehmeti, tha se për këtë institucion duhet ...

Si përfundoi i punësuar në RTK personi që e auditoi këtë institucion?

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të RTK-së, Fadil Hoxha, në debat në KALLXO.com ka thënë se ky institucion është audituar vetëm një herë dhe sipas tij ...

Hoxha: Punëtorëve të RTK-së nuk u është paguar Trusti për afër 6 muaj

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të RTK-së, Fadil Hoxha në një intervistë për KALLXO.com ka thënë që punëtorëve të transmetuesit publik i janë marrë ...

Hoxha: Drejtori i RTK-së është zgjedhur jashtëligjshëm

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të RTK-së, Fadil Hoxha, në një intervistë për KALLXO.com ka thënë se bordi i RTK-së e ka shkelur ligjin gjatë emë...

AGK Dënon Fjalorin e Drejtorit të RTK-së Ndaj Sindikalistëve

Në reagimin e lëshuar sot, AGK tha se gjuha e përdorur nga Shala paraqet “ofendim dhe kërcënim për punëtorët e mediumit publik, duke ...

RTK-së i Kërkohet të Mos ua Paguajë Ushqimin Punëtorëve

Një deputet i Kuvendit të Kosovës kërkoi sot nga drejtori i përgjithshëm i RTK-së, mentor Shala, që t’ua heqë punëtorëve të transmetuesit publik ...