Postet nga: auditori i përgjithshëm

Ndahen çmimet gazetareske për hulumtimet më të mira në fushën e shpenzimeve publike

Juria profesionale i ka bërë publike vlerësimet për gazetarët në kuadër të thirrjes për tri hulumtimet më të mira në fushën e shpenzimeve ...

Si përfundoi i punësuar në RTK personi që e auditoi këtë institucion?

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të RTK-së, Fadil Hoxha, në debat në KALLXO.com ka thënë se ky institucion është audituar vetëm një herë dhe sipas tij ...

Auditori: Mbi 300 raste janë dërguar në prokurori nga gjetjet tona

Emisioni i sotëm “Jeta në Komunë” po trajton adresimin e rekomandimeve të Auditorit të Përgjithshëm për komunat e Kosovës.

Auditori i Përgjithshëm raporton për përformancen e ZKA-së në Komisionin për Mbikëqyrje të Financave Publike

Auditori i Përgjithshëm Besnik Osmani sot ka prezantuar raportin vjetor të Performancës së ZKA-së për vitin 2019  para deputetëve në Komisionin për Mbikëqyrje të ...

Auditori ngrit alarmin - Disa shkolla nuk kanë kushte minimale të mirëmbajtjes

Auditori i Përgjithshëm ka gjetur se institucionet publike, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë dhe Drejtoritë Komunale të Arsimit në tri komuna: ...

Zyra Kombëtare e Auditimit anëtarësohet në Organizatën Ndërkombëtare të Institucioneve Supreme të Auditimit

Zyra Kombëtare e Auditimit wshtw anëtarësuar në Organizatën Ndërkombëtare të Institucioneve Supreme të Auditimit

Auditori i Përgjithshëm po merr pjesë në takimin vjetor të Komitetit të INTOSAI-it në Japoni

Në Tokio të Japonisë, po mbahet takimi vjetor i Komitetit të INTOSAI-it  për Ngritje të Kapaciteteve, ku po merr pjesë Auditori i Përgjithshëm i Kosovës.

Raporti skandaloz i Postës së drejtuar nga Sejdi Hoxha i PDK-së

Auditori i Përgjithshëm ka gjetur se pasqyrat financiare të Postës së Kosovës, nuk paraqesin një pamje të drejtë dhe të vërtetë.