Postet nga: rtk

Sindikata e akuzon drejtorin e RTK-së për kërcënim me masa ndëshkuese, Ahmetxhekaj e mohon

Sindikata e Pavarur e Radiotelevizionit të Kosovës ka thënë se kryetari i saj, Fadil Hoxha, është kërcënuar me masa ndëshkuese nga drejtori i përgjithshë...

Nuk pati mjaftueshëm kandidatë me kritere të plotësuara, Komisioni rekomandoi anulimin e konkursit për drejtor të Radio Kosovës

Komisioni vlerësues për përzgjedhjen e drejtorit të Radio Kosovës, ka vlerësuar se vetëm dy kandidatë kanë plotësuar kriteret në fazën e shqyrtimit ...

Bordi i RTK-së: Buxheti i ndarë për RTK-në në vitin 2023 është më i vogli në 10 vitet e fundit

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës po e konsideron të pamjaftueshëm buxhetin prej 8.96 milionë euro të ndarë për vitin 2023 nga Kuvend i Kosovës. Ata kanë thënë ...

Jep dorëheqje anëtari serb i bordit të RTK-së

Anëtari i bordit të Radiotelevizionit të Kosovës nga radhët e komuniteti serb, Ivan Radulovic, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë.

Deputeti Lushtaku thotë se anëtari i bordit të RTK-së është takuar me pjesëtarë të kabinetit të Kurtit

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku, ka thënë se anëtari i Bordit të RTK-së, Driton Hetemi, është takuar me zëdhënës të ...

Kryesuesi i Bordit të RTK-së: Kemi dërguar tetë raste të keqpërdorimeve në Prokurori

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës ka raportuar para Komisionit parlamentar punën gjashtë mujore të vitit 2022.

‘Përplasje’ gjatë mbledhjes së bordit të RTK-së

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt dhe në rend dite ishin disa pika. Gjatë diskutimeve ka pasur përplasje mes anëtarëve.

Alban Fetahu emërohet udhëheqës i Shërbimeve të Përbashkëta në RTK

Me shumicë votash bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka emëruar Alban Fetahun në pozitën e udhëheqësit të Shërbimeve të Përbashkëta.