Postet nga: doarsa kica xhelili

Paqartësi dhe mosdakordim në Komisionin për përzgjedhjen e bordit të RTK-së

Komisioni ad-hoc për përzgjedhjen e anëtarëve shqiptarë të bordit të Radio Televizionit të Kosovës nuk ka mundur që të vendos për nisjen e intervistimit ...

Propozimi për Ditën Memoriale të Egjiptianëve, merr miratimin e Komisionit, do votohet në Kuvend

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal ka miratua në parim propozimin e deputetit, Fridon Lala për përfshirjen e 24 qershorit, si Ditë Memoriale të ...

Doarsa Kica Xhelili reagon për akuzat e deputeteve të PDK-së se janë kërcënuar nga Prindron Sadriu

Dy deputetet e PDK-së, Floretë Zejnullahu dhe Ganimete Musliu përmes Kuvendit të Kosovës e kanë denoncuar bashkëshortin e presidentes Vjosa Osmani, Prindon Sadriun për kërcë...

Diskutime për pezullimin e licencave të televizioneve nga KPM

Në komisionin për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal janë duke raportuar anëtarët e Komisionit të Pavarur për Media.

Muzaqi: Punësimet familjare në ASK janë sekret publik

Ilir Berisha, zëvendës kryeshef i Agjencisë së Statistikave të Kosovës së bashku me Ibrahim Rrustemin, kanë raportuar para Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe ...

Akuza për përzgjedhjen sekrete të anëtarëve të KPM-së, reagon kryetarja e Komisionit Parlamentar

Procesi i përzgjedhjes së anëtarëve të Komisionit të Pavarur për Media ka nxitur reagim nga shoqëria civile në Kosovë dhe organizatave ndërkombëtare të ...

Bajram Mjeku: Kam kërkuar komision hetimor parlamentar për bordin e RTK-së

Anëtari i shkarkuar i bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK), Bajram Mjeku ka reaguar pas vendimit të deputetëve të Kuvendit të Kosovës për shkarkimin ...

Kuvendi diskuton për shkarkimin e anëtarëve të KPMShCK-së, opozita kundër

Kuvendi i Kosovës është duke shqyrtuar rekomandimin e Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për shkarkimin e pesë (5) anëtarëve të Kë...