Postet nga: fadil hoxha

Sindikata e akuzon drejtorin e RTK-së për kërcënim me masa ndëshkuese, Ahmetxhekaj e mohon

Sindikata e Pavarur e Radiotelevizionit të Kosovës ka thënë se kryetari i saj, Fadil Hoxha, është kërcënuar me masa ndëshkuese nga drejtori i përgjithshë...

Vlerësimin identik në testin me shkrim i tre anëtarëve të Bordit për njërin kandidat për drejtor të RTK-së, Hoxha paralajmëron se do e dërgojë në Prokurori

Fadil Hoxha dhe Gjergj Filipaj, dy kandidatët që garuan për drejtor gjeneral të Radiotelevizionit të Kosovës kanë reaguar pas publikimit të rezultateve të intervistës, ku Shkumbin ...

Tre kandidatë tërhiqen nga gara për drejtor të RTK-së 

Fisnik Dërguti, Hysen Hundozi dhe Fadil Hoxha janë tërhequr nga gara për drejtor gjeneral të Radiotelevizionit të Kosovës.

Vazhdojnë polemikat mes kryesindikalistit dhe u.d. drejtorit për punësimet në RTK

Kryetari i Sindikatës së RTK-së, Fadil Hoxha, vazhdon të insistojë se menaxhmenti i ri i televizionit publik po mundohet ta fshehë planifikimin për punësimin e 98 personave të ...

Deklarata kundërthënëse e Ngadhnjim Kastratit se ditën e shkarkimit nuk ishte në punë

Ish drejtori gjeneral  i Radio Televizionit të Kosovës, Ngadhnjim Kastrati më 19 janar, ditën kur ishte shkarkuar nga kjo pozitë kishte deklaruar se është në vetizolim për shkak ...

Drejtori i RTK 1, Festim Kabashi, inicion procedura disiplinore ndaj dy punëtorëve për shkelje të rregullave

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të RTK-së, Fadil Hoxha, ka thënë se drejtori i RTK 1, Festim Kabashi, ka inicuar procedurë disiplinore ndaj gazetarit Blerim Haxhiaj pasi mori pjesë ...

Hoxha: RTK më në fund ia ndërpreu kontratën udhëheqësit të shërbimeve të përbashkëta

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Radio Televizionit të Kosovës, Fadil Hoxha ka bërë të ditur se drejtorit të shërbimeve të përbashkëta, Driton Morinë...

 Hoxha: RTK nuk transmetoi shpalljen e konkursit për anëtarë të bordit

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Radio Televizionit të Kosovës, Fadil Hoxha ka thënë se televizioni publik tash e katër ditë nuk e ka transmetuar shpalljen ...