Postet nga: Ambasada Britanike

Komuna e Prishtinës do përzgjedh drejtorët dhe zëvendës-drejtorët në bashkëpunim me ambasadën britanike

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës planifikon të bëjë përzgjedhjen e drejtorëve dhe zëvendës-drejtorëve në bashkëpunim me ambasadën britanike.

Këshilli Prokurorial i reagon Ambasadës britanike për procesin e zgjedhjes së Kryprokurorit të Shtetit

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), ka reaguar ndaj Ambasadës së Britanisë së Madhe lidhur me konkursin për zgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit.

Delegacioni i BE, Ambasada e ShBA-së dhe e Britanisë dënojnë dhunën e përdorur gjatë protestës në selinë e PD-së

Delegacioni i BE-së, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Ambasada Britanike kanë reaguar lidhur me protestën e cila u zhvillua sot para selisë së Partisë Demokratike, ...

OShP pa bord tash e 9 muaj, rreth 600 ankesa nga kompanitë

Procesi i përzgjedhjes së bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit tashmë është kthyer në pikën zero pas një procesi i cili dështoi në Kuvendin e Kosovës. ...

Ambasada britanike nuk do të asistojë në konkursin e ri për bordin e OShP-së

Ambasada britanike në Kosovë nuk do t’i asistojë Qeverisë së Kosovës në procesin e ri për rekrutimin e bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit.

Ambasada britanike: I mbështesim punimet për ndryshimet kushtetuese për Vettingun

Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë e ka mirëpritur nisjen e punimeve për ndryshimet kushtetuese që kanë të bëjnë me procesin e Vettingut.

Kosova radhitet e 5-ta për luftimin e pastrimit të parave

Ambasada Britanike në Prishtinë janë shprehur të kënaqur pasi Egmont Group e ka njohur punën që Njësia e Inteligjencës Financiare ka bërë në trajtimin e ...

Për të katërtën herë, hapet konkursi për Komisioner të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes në Kuvendin e Kosovës në mbledhjen sotme, ka vendosur për hapjen e konkursit për Komisioneri të Agjencisë për ...