Postet nga: Shkelzen Ahmeti

Plagosja e trefishtë në Gjakovë - Zyrtari komunal në arrati, komuna ende pa vendim për të

Zyrtari i Drejtorisë së Emergjencave në Komunën e Gjakovës, Sheklzen Ahmeti ka tash e 12 ditë që po kërkohet nga organet e rendit për plagosjen e trefishtë ...

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për kapjen e Shkelzen Ahmetit, i dyshuar për plagosjen e tre personave

Policia e Kosovës është duke kërkuar ndihmën e qytetarëve për informacione të mundshme që do të çonin në arrestimin e Shkelzen Ahmetit, i dyshuar pë...

I kërkuari nën dyshimet për plagosjen në Gjakovë, zyrtar në Drejtorinë e Emergjencave

Shkelzen Ahmeti i cili që nga data 10.03.2024 është duke u kërkuar nga organet e rendit nën dyshimin se ka kryer veprat penale të vrasjes së rëndë në ...

Gjakovë- pritet që të caktohet seanca e rigjykimit ndaj ish-zyrtarit të gjendjes civile

Në fund të muajit janar të këtij viti, Gjykata e Apelit, pas ankesës së Prokurorisë e ka kthyer në rigjykim rastin e ish-zyrtarit të gjendjes civile në Gjakovë, ...

Apeli kthen në rigjykim rastin e ish-zyrtarit të gjendjes civile në Gjakovë

Pas ankesës së Prokurorisë, Gjykata e Apelit ka kthyer në rigjykim rastin e ish-zyrtarit të gjendjes civile në Gjakovës, Shkelzen Ahmetit, i cili akuzohet për keqpërdorim ...

Gjakovë - Arsyetimi i gjykatës për vendimin ndaj ish-zyrtarit të gjendjes civile

Shkelzen Ahmeti, ish-zyrtar i gjendjes civile, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, ishte liruar nga akuza e keqpërdorimit.

Gjakovë - 6 muaj burgim për ish-zyrtarin e gjendjes civile, dënimi i kthehet në gjobë

Shkelzen Ahmeti, ish-zyrtar i gjendjes civile, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, u lirua nga akuza e keqpërdorimit.

Gjakovë: I afrohet fundi gjykimit të ish-zyrtarit të gjendjes civile

Në procesin gjyqësor ndaj Shkelzen Ahmetit, ish-zyrtar i gjendjes civile në Gjakovë, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, ...