Postet nga: Gëzim Pozhegu

Vrasja e dy vëllezërve në Malishevë - Eksperti: Armët që i janë nënshtruar ekspertizës nuk përputhen me shenjat e gëzhojave

Në gjykimin për vrasjen e dy vëllezërve në Malishevë, sot dëshmoi eksperti i balistikes Ilir Kukaj.

Gjakovë, afër fundit gjykimi i dy policëve

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj dy policëve, Ismet Deva dhe Bit Shala, sot është përmirësuar një pjesë e aktakuzës.

Gjakovë, urdhër arrest për të dëmtuarin në rastin e kontrabandës me migrantë

Gjykimi i Bashkim Isufit, nga fshati Bec i Komunës së Gjakovës, i cili po akuzohet me kontrabandim me migrantë, u shty për datën 6 nëntor.

Kërkohet raport psikiatrik për Pjetër Ndrecajn

I akuzuari për vrasjen e gruas së tij dhe vajzës së tij 9 vjeçare, Pjetër Ndrecaj, është sjellë para Gjykatës në Gjakovë për ta kundë...

Gjakovë - I akuzuari i thotë gjykatësit 'Shihemi në rrugë'

Në gjykimin për falsifikim të 100 eurove, ndaj të akuzuarit Ali Xërxa, në Gjykatën e Gjakovës sot ishte planifikuar të dëgjohej dëshmia e nipit të ...

Gjakovë, pranon fajin se goditi me veturë viktimën

Shpejtim Krasniqi u dënua me 9 muaj burgim për lëndime të rënda trupore, të shkaktuara ndaj Sami Thaçit.

Ish-ofiqari, i akuzuar për falsifikim të dokumentit zyrtar, nuk vjen në Gjykatë

I akuzuari për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, ish-zyrtari i gjendjes civile, Shkëlzen Ahmeti, nuk ka ardhur në seancën ...

I akuzuari për fajde kundërshton provat e Prokurorisë së Gjakovës