Postet nga: Gjykata në Gjakovë

Rigjykimi për drogën nga Tropoja, të akuzuarit nuk vijnë në gjykatë

Fation Shota nga Shqipëria e Astrit Ibishi nga Fushë Kosova, të akuzuar se në bashkëkryerje për blerje, shitje dhe shpërndarje të narkotikëve, nuk ishin prezentë ...

16 vjet burg për vrasjen e Arlind Hanës në qebaptore në Gjakovë

Gjykata e Gjakovës ka njoftuar se të akuzuarin Esat Bajramin e ka shpallur fajtor për vrasjen e 30 vjeçarit Arlind Hanës.

Gjakovë: Caktohet paraburgim ndaj të dyshuarës për vrasjen e babait

Gjykata në Gjakovë i ka caktuar sot masën e paraburgimit të dyshuarës me inicialet T.R.

I vazhdohet paraburgimi të dyshuarit për vrasjen dhe djegien e vëllait në Rahovec

Gjykata në Gjakovë e ka vazhduar paraburgimin edhe për dy muaj të tjerë për G.K., i dyshuar për vrasjen e vëllait të tij në një ...

“S’kam çka kthehem më aty”, i kishte thënë Valbona Ndrecaj dajës së Pjetër Ndrecajt

Me jelek antiplumb dhe i lidhur duar e këmbë, Pjetër Ndrecaj është sjellë në gjykatën e Gjakovës për t’u përballur me dëshmitarë...

Afishe fetare për t’i penguar votuesit, të akuzuarit nuk i pranojnë ligjet dhe gjykatën e Kosovës

Haki Azemaj dhe Valon Dervishaj të akuzuar për ndikim te votuesit e 6 tetorit që të mos marrin pjesë në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare të 6 tetorit 2019, sot dolën ...

Gjakovë, gjykata refuzon kërkesën e avokatit për aktakuzën për 18 qese me marihuanë e heroinë

Avokati Masar Vula kërkoi sot në gjykatë që aktakuza ndaj klientit të tij Besnik Shotani, të hedhet poshtë por gjykata e refuzoi këtë kërkesë.

Gjykimi për afishet kundër zgjedhjeve: I akuzuari, gjykatës: "Ju jeni qafira e pabesimtarë"

Policëve iu desh që ta kapin për krahësh Haki Azemajn për ta ngritur në këmbë kur ai refuzoi ta bënte këtë në gjykatë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!