Postet nga: Komuna e Gjakovës

Opozita akuzon pushtetin në Gjakovë për nepotizëm e punësime politike

Ka mjaftuar punësimi i motrës së udhëheqësit të Burimeve Njerëzore në Komunën e Gjakovës, Kushtrim Brahimajt, që opozita në këtë komunë të ...

OJQ 'Activism Roots’ kërkon nga Komuna e Gjakovës të nis puna në projektin 'Eshnoret përkujtimore'

Organizata e shoqërisë civile ‘Activism Roots’ në Gjakovë ka reaguar ndaj Komunës së Gjakovës në lidhje me projektin e ‘Eshnores Përkujtimore’, duke kërkuar nga Komuna ...

Komuna e Gjakovës, Auditori gjen dobësi në menaxhimin e subvencioneve për OJQ-të

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA), ka gjetur dobësi në menaxhimin dhe raportimin e subvencioneve, nga ana e Komunës së Gjakovës që udhëhiqet nga Ardian Gjini (...

Auditori: Komuna e Gjakovës pagoi rreth 15 mijë euro për punë të pakryera

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur se Komuna e Gjakovës e udhëhequr nga Ardian Gjini, ka paguar rreth 15 mijë euro për disa punë të pakryera.

Auditori: Komuna e Gjakovës harxhoi mbi gjysmë milion euro për shpenzime gjyqësore

Auditori i Përgjithshëm ka gjetur se Komuna e Gjakovës ka harxhuar mbi 525 mijë e 777 euro në vitin 2021, për shpenzime gjyqësore.

Gjakovë, Policia me kërkesë të Prokurorisë merr dosjen e një konkursi të shpallur nga Komuna

Të hënën me 14 shkurt Policia e Kosovës me kërkesën e Prokurorisë në Gjakovë, ka marrë dosjen e një konkursi të shpallur nga ana e Komunë...

Shoqëria civile dhe opozita në Gjakovë kundërshtojnë emërimin e komisionit për pronën komunale

Shtatë organizata të shoqërisë civile dhe opozita në Gjakovë e kanë kundërshtuar emërimin e anëtarëve të komisionit për shqyrtimin e ankesave në procedurën ...

Prokuroria Speciale kërkon dënimin e Pal Lekajt dhe të tjerëve

Në gjykimin ndaj ish kryetarit të Gjakovës Pal Lekaj, ish drejtorit për Bujqësi, Ismet Isufi, zyrtarit Gani Rama dhe biznesmenit Veli Hajdaraga, të cilët po akuzohen ...