Postet nga: sahit borovci

Ndërpritet gjykimi i zyrtarëve të komunës së Novobërdes

Goran Maksimoviq, drejtor i Urbanizmit në Novobërdë dhe Selatin Beqiri, zyrtar i kësaj Drejtorie, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me ...

Gjilan, I akuzuari për falsifikim të parasë e pranon fajësinë

Para Gjykatës në Gjilan ka dalur Refki Qoqaj, i cili nga Prokuroria po akuzohet se paratë e falsifikuara i ka futur në qarkullim edhe pse e ka ditur se ...

Favorizimi dhe diskriminimi i gjuetarëve: Dënohet kryetari i komunës së Novobërdës

150 ditë burg është dënimi të cilin Gjykata e Gjilanit i ka shqiptuar Svetisllav Ivanoviq, i cili aktualisht është kryetar i Komunës së Novobërdës.

Në fund të gjykimit për keqpërdorim detyre, Kryetari i Novobërdës thyen heshtjen

Svetisllav Ivanoviq, është ulur në bankën e të akuzuarit në Gjykatën e Gjilanit për të dhënë fjalën përfundimtare lidhur me akuzën për ...

I tërhiqet vërejtja kryetarit të Novobërdës që mungonte në Gjykatë

Kryetari i Komunës së Novobërdës, Svetisllav Ivanoviq është paraqitur sot në Gjykatën e Gjilanit pasi kishte munguar rreth katër herë në seancën kundër ...

Gjykimi për lejen e kundërligjshme të fermës së derrave në Novobërdë

Selatin Beqiri dhe Goran Maksimoviq, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve nën  akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Kryetari i Novobërdës sërish nuk i përgjigjet Gjykatës

 

Polici dëshmon ndaj të akuzuarit në rastin e grabitjes me thes në kokë

Polici nga Kamenica Nazmi Hoti, dëshmoi sot në Gjykatën e Gjilanit lidhur me rastin e një grabitjeje që kishte ndodhur në vitin 2017.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!