Postet nga: #vrasje e rënd

Vrasja në Prizren pas zënkës për një pusetë, gjykata merr vendim për të dyshuarin

Gjykata e Prizrenit ia ka vazhduar paraburgimin edhe për dy muaj të dyshuarit për vrasjen e 48-vjeçarit, Beqir Morina, në Prizren.

Gjykata sot pritet të vendos për Bedri Krasniqin e Alban Dezdarin

Sot merr epilog gjykimi për vrasjen e dy zyrtareve policore, njeri polic i Kosovës dhe tjetri polic i UNMIK -ut, rast për të cilin po akuzohen Bedri ...

Prokuroria Speciale do të merret me rastin e Dibran Hoxhës

Rastin e Dibran Hoxhës, i dyshuar për vrasjen e 31- vjeçarit nga Kukësi, do ta hetojë Prokuroria Speciale.

Vrasja e 31 vjeçarit nga Kukësi, Gjykata ia vazhdon paraburgimin Dibran Hoxhës dhe pesë të dyshuarve të tjerë

Gjykata e Prizrenit ia ka vazhduar paraburgimin Dibran Hoxhës dhe pesë të dyshuarve të tjerë për rastin e vrasjes së 31-vjeçarit nga Kukësi.

Shaban Gogaj e Isuf Cacaj refuzojnë të deklarohen për akuzën e vrasjes

Shaban Gogaj e Isuf Cacaj nuk pranuan të deklarohen për akuzën e prokurorisë së Pejës.

Drejt fundit gjykimi i të akuzuarve për vrasjen e kushëririt për motive pronësore

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve të komunës së Vitisë, ...

Vrasja në Gjilan, arrestohen 4 persona, një ende në arrati

Prokuroria e Gjilanit njofton se ka ndaluar katër (4) persona në kohëzgjatje prej 48 orësh, tani të dyshuarit V. H., B. K., A. S. dhe E. N., pasi që ...

I akuzuari për vrasjen e gruas sot pritet të marr aktgjykimin nga Gjykata e Gjilanit

I akuzuar për vrasjen e gruas së tij, Nuhi Mavrovqani, sot pritet të marr vesh epilogun e dytë gjyqësor ndaj tij nga Gjykata e Gjilanit.