Postet nga: raporti

Dyshohet për sulm ndaj policit, arrestohet një person në Vushtrri

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person është arrestuar nën dyshimin se ka sulmuar një zyrtar policor.

Grupi Ndërkombëtar i Krizave: Që nga viti 2021, qeveria Kurti ka 'ndezur' situatën në veri

Grupi Ndërkombëtar i Krizave (ICG) ka përfshirë Kosovën dhe Serbinë në një raport i cili përfshinë dhjetë shtete apo regjione që rrezikojnë luftë apo eskalim ...

Hulumtimi i QKSGJ: Mbi 50% e grave të anketuara, shakatë me mesazhe seksuale ndodhin shumë shpesh në vendet e punës

Në konferencën e Qendrës Kosovare për Studime Gjinore “Ngacmimi Seksual në Sektorin Privat në Kosovë”, është shpalosur një raport hulumtues i kësaj organizate joqeveritare lidhur me ...

Çka thuhet për Kosovën në raportin e organizatës për Iniciative Globale?

Legjislacion kontradiktor sa i përket financimit të partive politike dhe zgjedhjeve në Kosovë, ndërmarrje publike që punojnë me humbje dhe integritet i dobët në prokurimin publik janë ...

IPK: Në stacionin policor në Obiliq, në vend të togerit Sektori i Operativës udhëhiqet nga një rreshter

Inspektorati Policor i Kosovës ka publikuar raportin me gjetjet gjatë inspektimit në stacionin policor në Obiliq.

Instituti Hidrometeorologjik publikon raportin e muajit shkurt për cilësinë e ajrit

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës (IHMK) ka publikuar raporti e muajit shkurt 2023, për cilësinë e ajrit në Republikën e Kosovës. 

Raporti i DASH: Serbëve të Kosovës u është bërë presion të mos mbështesin parti të tjera përveç Listës Serbe

Ligji u jep qytetarëve mundësinë për të zgjedhur qeverinë e tyre në zgjedhje periodike të lira dhe të ndershme të mbajtura me votim të fshehtë bazuar në ...

Presidentja në pritje të raportit të KQZ-së për zgjedhjet në veri

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani, është në pritje të raportit nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), për të marrë vendim për shtyrjen ose jo të zgjedhjeve pë...