Postet nga: raporti

OKB: Njerëzit ndikuan në ndryshimet klimatike

Ndikimi i faktorit njeri në ndryshimin e klimës është një “fakt kokëfortë” thanë shkencëtarët e OKB-së në raportin mbi ndryshimin e klimës.

Në Shqipëri pothuajse çdo ditë vidhet 1 makinë

Në Shqipëri pothuajse çdo ditë vidhet 1 makinë. Në pjesën dërrmuese të rasteve të denoncuara policia shfaqet e pafuqishme për të reaguar duke mos identifikuar autorët. ...

MPMS pagoi mbi 1 milion euro pensione të dyfishta për personat e njëjtë

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale në vitin 2020 ka kryer pagesa në vlerë prej 1 milion e 88 mijë e 40 euro për përfitues të cilët gëzojnë ...

Raporti i DASh-it: Kosova si një nga vendet më të varfra në Evropë, u godit rëndë nga pandemia

Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit për Klimën e Investimeve në Kosovë për vitin 2021, ka theksuar se Kosova si një nga vendet më të varfra të Evropë...

Auditori identifikon parregullsi të mëdha të financimit të OJQ-ve nga institucionet publike më 2019-ën

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike i Kuvendit të Kosovës ka shqyrtuar sot Raportin e auditimit të performancës, “Transparenca  dhe llogaridhënia në procesin e financimit ...

Zgjedhjet e 25 Prillit në Shqipëri, ODIHR publikon raportin përfundimtar

Raporti përfundimtar i ODIHR-it për zgjedhjet parlamentare të 25 Prillit, i publikuar të hënën, i përmbahet gjetjeve kryesore të përfshira që në përfundimet paraprake, ...

Auditori: Fabrika për përpunimin e mbetjeve shtazore u regjistrua si pasuri në përdorim, pa u funksionalizuar

Fabrika për përpunimin dhe riciklimin e produkteve nënshtazore në vlerë prej 119 mijë euro ishte klasifikuar dhe regjistruar si pasuri në përdorim nga ana e Agjencisë së ...

Kuvendi s’e miraton raportin vjetor të përformancës së ZKA-së për vitin 2020

Kuvendi i Kosovës nuk e ka miratuar raportin vjetor të përformancës të Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA) për vitin 2020.