Postet nga: raporti

Nuk miratohet raporti vjetor financiar i RTK-së

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Tranafere me shumicë votash ka hedhur poshtë duke mos e miratuar raportin financiar vjetor të Radio Televizionit të Kosovës.

Ministrja Haxhiu vlerëson raportin e BIRN dhe Internews Kosova: Reformat në drejtësi duhet të jetësohen

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka vlerësuar lartë raportin vjetor të monitorimit të gjykatave të BIRN dhe Internews Kosova.

Avokati i Popullit konstaton se institucionet nuk e vlerësuan si duhet rrezikun në rastin e vrasjes dhe vetëvrasjes në ‘Emshir’

Avokati i Popullit, në pajtueshmëri me mandatin e tij kushtetues dhe ligjor, ua ka përcjellë autoriteteve përgjegjëse raportin “ex officio” që ka të bëjë me ...

Nuk miratohet raporti tremujor financiar i RTK-së, as nuk alokohen mjete tjera

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere nuk e ka miratuar raportin e shpenzimeve të Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën janar - mars  2021, e as nuk i ...

Transparency International: Shqipëri, shteti i kapur nga korrupsioni

Organizata Transparency International dhe Instituti për Demokraci e Ndërmjetësim publikuan sot në Tiranë një raport mbi kapjen e shtetit, korrupsionin e lartë dhe ligjet me porosi.

Sot pritet të miratohet raporti për Kosovën nga Parlamenti Evropian

Parlamenti Evropian sot pritet ta miratojë raportin për Kosovën. Më herët ky raport u miratua edhe nga Komisioni për Punë të Jashtme i këtij institucioni.

ORCA: 19 programe të kolegjeve pa kuota për studentë

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), sot ka prezantuar raportin e monitorimit të Bordit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC).

Raporti amerikan për vrasjen e Jamal Khashoggit – drejton gishtin nga princi saudit i kurorës

Një version i deklasifikuar i një raporti të zbulimit amerikan, që pritet të publikohet të enjten, vë në pah se Princi saudit i Kurorës Mohammed bin Salman, miratoi vrasjen ...