Postet nga: financimi i partive politike

Miratohet në parim Projektligji për financimin e subjekteve politike

Me 68 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në parim Projektligjin për  Financimin e Subjekteve Politike.

Djali i Fatmir Limajt financues i NISMA-së

Subjektet politike apo koalicionet janë të obliguara që të deklarojnë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve donacionet e marra para fushatës dhe shpenzimet që i kanë bërë.

Zyra e BE-së përkrah protestën e shoqërisë civile rreth Projektligjit për financimin e partive politike

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka bërë të ditur së përkrah protestën e djeshme të shoqërisë civile kundër amendamenteve të ...

Mbahet Marshi i Refuzimit

Organizatat e shoqërisë civile organizojnë sot Marshin e Refuzimit, i cili do të zhvillohet në kundërshtim të Projektligjit për Financimin e Subjekteve Politike.

Mënyrat e financimit të partive politike, KDI kërkon transparencë

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), ka mbajtur një tryezë diskutimi ku ka kërkuar që të ketë transparencë në punimet e grupit punues për plotësim ndryshimin e ...

Hedhet shorti për auditimin e financave të partive politike

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot do të mbajë mbledhje.

KDI prezanton pesë standardet për rritjen e transparencës dhe e llogaridhënies nga partitë Politike

Instituti Demokrati i Kosovës (KDI),ka mbajtur një  takim diskutues në lidhje  me financimin e subjekteve politike dhe transparencën në fushatë.

Komisioni për Buxhet i jep dritën e gjelbër projektligjit për financimin e partive politike

Pas një debati shumë të gjatë, Komisioni për Buxhet dhe Financa  ka miratuar projektligjin për financimin e subjekteve politike.