Postet nga: ajri

Ajër me cilësi të dobët në Prishtinë

Sipas matësve të Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, ajër me cilësi të dobët ka në Prishtinë (matësi i vendosur te ish Rilindja në Prishtinë).

IHMK: Ajër me cilësi të dobët në Brezovicë e Prishtinë

Sipas matësve të Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, ajër me cilësi të dobët kanë Brezovica dhe Prishtina (matësi i vendosur te ish Rilindja në Prishtinë).

Banorët ankohen se ushqimet e djegura në ‘Super Viva’ në Lipjan kundërmojnë - VIDEO

Dhjetë ditë më parë në rrugën “Skënderbeu” afër tregut në Lipjan është djegur depo e ushqimit në supermarketin “Super Viva”. Pas djegies askush nuk i ka larguar ...

Ajër me cilësi mesatare në Brezovicë dhe Mitrovicë

Sipas matësve të Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, ajër me cilësi mesatare kanë Brezovica dhe Mitrovica.

Ajër me cilësi mesatare në Brezovicë dhe Mitrovicë

Sipas matësve të Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, ajër me cilësi mesatare kanë Brezovica dhe Mitrovica.

Sot ajër i pranueshëm në disa qytete në Kosovë

Sipas matësve të Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, ajër me cilësi të pranueshme sot kanë Prizreni, Brezovica, Prishtinë (IHMK dhe ish Rilindja), Pejë, Hani i Elezit dhe ...

Kjo është cilësia e ajrit për qytetet kryesore të Kosovës

 

Ajër me cilësi të pranueshme në qytetet e Kosovës

Në Pejë, Prishtinë, Mitrovicë, Gjilan, Prizren, Brezovicë, Han të Elezit, Drenas, Palaj të Obiliqit cilësia e ajrit është e pranueshme.  Ndërsa në Dardhishtë cilësia e ajrit është ...