Postet nga: Krimi i Organizuar

Pamje: Reagimi i policëve nga Leposaviçi kur arrestohen

"Je i arrestuar me urdhër të Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës" ky ka qenë mesazhi i parë që hetuesi i Inspektoriatit Policor i ka dhënë ...

Dështon të mbahet seanca ndaj Azem Sylës dhe të tjerëve në rastin "Toka"

Në Gjykatën e Prishtinës sot ishte caktuar të mbahej seanca ku ish-deputeti i PDK-së Azem Syla dhe 21 persona të tjerë akuzohen për krim të organizuar në tjetë...

Dështon seanca ndaj grupit të akuzuar për kontrabandë të stimuluesve seksualë e mallrave të tjera

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve për krim të organizuar, shmangie nga tarifat doganore e tregti të ndaluar ka dështuar të mbahet sot në Gjykatën e Mitrovicë...

Gjykata ia dedikon një javë gjykimit të Qemajl Mustafës dhe 38 të akuzuarve për krim të organizuar

Pas gati tre vitesh nga koha e ngritjes së aktakuzës, kryetari i PDK-së, në Gjilan, Qemajl Mustafa, do të gjykohet për krim të organizuar.

Raporti tregon pikat kryesore të krimit të organizuar në Ballkan

Një raport i ri nga Nisma Globale Kundër Krimit të Organizuar Transnacional identifikon vendet në Ballkan të cilat janë pika kryesore për bandat e krimit të organizuar të ...

Heshtje rreth pronës për të cilën prokuroia thotë se u kidnapuan fëmijë e u plagosën 13 persona

Arben Bashota dhe dy të akuzuarit tjerë, mbrohen në heshtje lidhur me akuzat për krim të organizuar detyrim dhe falsifikim të dokumenteve. Sipas aktakuzës, të akuzuarit nga viti 2004 ...

Përgjimet zbulojnë rolin e krimit të organizuar në blerjen e votave

Në katin e tretë të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, zyrat e prokurorëve që drejtojnë hetimet e dosjeve 339 dhe 339/1 janë të mbushura dëng me dokumente. Fletët ...

54 vjet burg për tregtinë e droges mes shqiparëve dhe serbëve të veriut

Gjykata e Mitrovicës ka shpallur aktgjykimin në rastin ku të akuzuar janë 12 persona për krim të organizuar si dhe blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e ...