Numërimi i votave nga diaspora, Foto: KALLXO.com

Këto janë votat e diasporës për disa nga kandidatët për kryetarë të komunave

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar numërimi i votave nga diaspora për rundin e dytë të zgjedhjeve, që është mbajtur më 14 nëntor.

Numërimi për shumicën prej komunave tashmë ka përfunduar dhe janë bërë të ditura votat për kandidatët për kryetar nga komunat përkatëse.

Në QNR po numërohen 2,379 fletëvotime me postë që u takojnë zgjedhjeve të rundit të dytë në 19 nga 21 komunat ku është mbajtur balotazhi.

Më poshtë i gjeni votat për kandidatët për kryetar nëpër disa komuna:

Gjilan:

Alban Hyseni LVV  148

Lutfi Haziri  LDK 65

Viti:

Arsim Ademi LVV 33

Sokol Haliti LDK 24

Gjakovë:

Ardian Gjini AAK 74

Mimoza Kusari Lila LVV 82

Prishtinë:

Arben Vitia LVV 122

Përparim Rama LDK 15

Prizren:

Mytaher Haskuka 68

Shaqir Totaj 53

Rahovec:

Smajl Latifi AAK 13

Visar Korenuca 43

Podujevë:

Shpejtim Bulliqi LVV 91

Ekrem Hyseni LDK 11

Malishevë:

Ekrem Kastrati NISMA 1

Isni Kilaj PDK 56

Shtime:

Qemajl Aliu LVV 42

Naim Ismajli PDK 14

Kaçanik:

Jeton Raka LVV 19

Besim Ilazi PDK 2

Klinë:

Zenun Elezaj AAK 19

Esat Raci PDK 3

Fushë Kosovë:

Enver Bajcinca LVV 34

Burim Berisha LDK 6

Vushtrri:

Xhafer Tahiri LDK 4

Ferit Idrizi PDK 4

Drenas:

Ramiz Lladrovci PDK 1

Driton Ajazi DD 4

Istog:

Bekë Berisha 22

Ilir Ferati 48

Dragash:

Bexhet Xheladini LDK 244

Shaban Shabani PDK 54

Junik:

Agron Kuçi AAK 232

Ruzhdi Shehu LDK 436

Mamushë:

Abdulhadi Krasniç KDTP 27

Arif Butuç KATP 28