Postet nga: punesimet politike

BE kërkon ndërprerjen e konkurseve për shërbyes civilë

Bashkimi Europian, zyra në Kosovë, nëpërmjet një komunikate ka kritikuar institucionet e vendit dhe partitë politike, për konkurset e shpallura në administratën shtetërore, në kohë...

Politika e seleksionimit gjenetik 

Partitë e koalicionit PAN edhe mund të mos jetë më në pushtet, por ADN-ja e politikanëve përmes djemve, vajzave, motrave, kunatave, dhëndurëve, vjehrrive do të sundojë ...

Kandidati i AAK-së për asamblist punësohet inspektor në ATK

Veton Ademi, ish-kandidat i AAK-së për asamblist të Drenasit në zgjedhjet e vitit 2017 është në mesin e 20 personave të punësuar në ATK.

O’Connell për punësimet politike: Ku është opozita?

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Ruari O’Connell duke folur për punësimet politike në Kosovë vuri në pah edhe neglizhencën e partive politike opozitare për ketë ...

Daja i Ramush Haradinajt punësohet në Agjencinë e Kryeministrisë

Lahi Brahimaj nuk arriti të sigurojë një ulëse në Kuvendin e Kosovës në zgjedhjet e vitit 2017.

Punësimi në Kosovë akoma në varësi të përkatësisë politike

Diplomatët britanikë thonë se qeveria e Kosovës ka zënë një sërë postesh të nivelit të lartë në sektorin publik gjatë dy viteve të fundit me njerë...

Kadri Veseli: Rekrutimi i Stafit të Lartë ka Pasur Vështirësi e Mungesë Kredibiliteti

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, tha sot se çështja e rekrutimeve për pozita të larta civile në institucionet e Kosovës ka qenë e përshkuar me probleme e ...

Rrëfimi i Ambasadorit për Zyrtarin e Lartë që Nuk Dinte ta Përdorë Emailin

Ambasadori i Britanisë së madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell, në një konferencë rreth rekrutimit për pozita të larta në shërbimin civil dhe pozita tjera të larta në ...