Postet nga: Bordet e Ndërmarrjeve Publike

Avdullah Hoti premton transparencë në zgjedhjen e bordeve të ndërmarrjeve publike

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, përmes një shkrimi në ‘Facebook’ ka premtuar transparencë për procesin e zgjedhjes së bordeve të ndërmarrjeve publike në Kosovë.

KALLXO.com i kërkon Zyrës së Kryeministrit CV-të e anëtarëve të rinj të bordeve të ndërmarrjeve publike

Në mbledhjen e djeshme të Qeverisë së Kosovës, qeveria Hoti mori vendim për shkarkimin e katër Bordeve të Përkohshme të Ndërmarrjeve Publike.

Albin Kurti publikon emrat e drejtuesve të rinj në KEK, Telekom dhe Infrakos

Kryeministri i vendit, Albin Kurti ka bërë publik emrat e ushtruesve të detyrës së kryeshefit në KEK, Telekom dhe Infrakos.

Konjufca: Bordet e përkohshme do t`i dërgojnë në shtëpi njerëzit si Njazi Thaçi

Ministri i Punëve të Jashtme, Glauk Konjufca ka thënë se ‘debati’ i krijuar pas emërimit të disa anëtarëve të Lëvizjes Vetëvendosje nëpë...

Kontestimi ligjor i vendimit të Qeverisë Kurti për bordet politike

Qeveria Kurti i ka emëruar tri borde të përkohshme të ndërmarrjeve Publike, pasi më parë i ka shkarkuar bordet e emëruara nga Qeveria Haradinaj.

Bordet në pritje të qeverisë së re për funksionalizim

Mbajtja e zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare të 6 tetorit, e ka shtyrë edhe më tej afatin e funksionalizimit të disa institucioneve të Kosovës, shumica e të cilave janë ndë...

Kryeministri arsyeton ndërrimin anëtarit të Bordit në “Ibër Lepenc”

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka sqaruar vendimin e sotëm të qeverisë që të ndryshojë njërin nga anëtarët eBordit të Ndërrmarjes Publike “Ibër ...

Dyshime për falsifikim të përvojës së punës për të hyrë në borde

Havë Qarri ka arritur të hyjë në rrethin e ngushtë e më vonë edhe të emërohet anëtare në bordin e Bordit e Kompanisë për Menaxhimin e Deponive, ...