Postet nga: Bordet

Akuzat për politizim të bordeve, deputetja e LDK-së propozon që LVV-së t’i ndërrohet emri në “Vetë-kapje”

Deputetja nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) Valentina Bunjaku-Rexhepi ka kritikuar ashpër Qeverinë e Kosovës, për siç ka thënë ajo politizim të ...

Kusari-Lila e arsyeton politizimin e bordit të AKP-së

Anëtarja e Komisionit parlamentar për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, Mimoza Kusari-Lila e ka arsyetuar listën me emrat e propozuar për anëtarë të ...

Ish-kandidati i LVV-së për deputet propozohet nga Qeveria Kurti për bord të AKP-së

Mentor Hyseni është propozuar nga Qeveria e Albin Kurtit për anëtar të bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP).

Ish-anëtari i LDK-së propozohet për bord të AKP-së

Qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti sot i ka propozuar tetë emra për bordin e ri të Ndërmarrjes Publike “Agjencia Kosovare e Privatizimit”.

Njeriu i Vetëvendosjes propozohet për bord të AKP-së

Qeveria e Kosovës ka propozuar tetë emra për bordin e Ndërmarrjes Publike "Agjencia Kosovare e Privatizimit". Ndër ta është edhe Nazmi Mikullovci, i cili ka qenë ...

Qeveria hap konkurse për bordet e tri ndërmarrjeve publike

Qeveria e Kosovës ka hapur konkurset për zgjedhjen e anëtarëve të bordeve të tri ndërmarrjeve publike, “Postës së Kosovës”, Sh. A., Kompanisë Rajonale ...

Pas rekomandimit të BIRN-it, 20 kandidatë eliminohen nga gara për borde të ndërmarrjeve

Zyra e Kryeministrit i ka eliminuar nga gara të gjithë kandidatët që kanë qenë në politikë në 36 muajt e fundit dhe që bien kundërshtim me kërkesën ...

Dëshmi se si qeveria e politizoi bordin e Ibër-Lepencit

Qeveria e Kosovës e ka larguar në mënyrë të dyshimtë dhe pa asnjë sqarim Naim Gashin nga bordi i Ibër-Lepencit të emëruar një javë më parë ...