Postet nga: Prokurorët

Kurti akuza ndaj mediave: Humbësit i gjeni te mediat e keqpërdoruara për mbështetje tё krimit

Pas aksionit të sotëm të Prokurorisë Speciale në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, dhe arrestimin e tre të dyshuarve për keqpërdorime me rezeva shtetë...

Akuzat e reja ndaj ish-presidentit Trump, tregojnë përmasat e ekspozimit të tij ligjor

Ish-presidenti Donald Trump u përball me akuza të reja të enjten për çështjen e mbajtjes së paligjshme të dokumenteve të klasifikuara.

Këshilli Prokurorial të pakënaqur me koeficientin për paga

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka kundërshtuar koeficientin për paga, të caktuar nga Qeveria e Kosovës.

Disa prokurorë të Ukrainës shkarkohen nga detyra

Prokurorët në pesë rajone të Ukrainës janë shkarkuar nga detyra, mes një skandali korrupsioni të profilit të lartë, që ka çuar në disa dorëheqje dhe shkarkime të ...

Qeveria dorëzon ankesë kundër vendimit të Gjykatës për pezullim të vendimit për ulje të pagave të gjyqtarëve e prokurorëve

 

Vettingu në Shqipëri, më shumë se gjysma e prokurorëve dhe gjykatësve kanë dalë nga sistemi

Në Shqipëri, gati 70 përqind e gjykatësve dhe prokurorëve i janë nënshtruar deri tani procesit të rivlerësimit, i njohur dhe me termin vetting. Prej tyre ...

LDK kundërshton vendimin e qeverisë për uljen e pagave të gjyqtarëve e prokurorëve

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka kundërshtuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për uljen e pagave të prokurorëve e gjyqtarëve.

Osmani dekreton shtatë prokurorë me mandat fillestar

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, me propozim të Këshillit Prokurorial të Kosovës ka dekretuar shtatë prokurorë.