Postet nga: Prokurorët

Kryesuesi i KPK: Kemi pasur 15 kërkesa për fillimin e procedurave disiplinore ndaj prokurorëve

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Maloku gjatë prezantimit të punës së bërë gjatë 2021, ka thënë se vetëm gjatë këtij viti janë ...

KPK obligon prokurorët që për çdo komunikim me pushtetet e tjera t'i paraqesin shënim zyrtar

 

Prokurorët do paguhem me 50 euro në ditën e zgjedhjeve

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka aprovuar kërkesën e Koordinatores Nacionale për Zgjedhje, prokurores Laura Pula, për kompensimin e prokurorëve kujdestarë  të  angazhuar gjatë  ...

Mburojat që i mbrojnë prokurorët

Këshilli Prokurorial i Kosovës ende nuk u ka dhënë sqarime raportimeve për takimet në mes avokatit Besnik Berisha me prokurorin Agron Uka. Prokurori i cili po ...

Për çka u takuan dje gjyqtarët dhe prokurorët e Speciales?

Gjatë ditës së djeshme në Gjykatën Speciale pati zhvillime. Në një takim nga distanca, diskutuan gjyqtarët dhe prokurorët e këtij institucioni.

Prokurorët heqin dorë nga rasti kundër ndihmësit të Trumpit

 

Prokurorët amerikanë akuzojnë një 27-vjeçar për 'terrorizëm të brendshëm'

Richard Holzer nga Kolorado është paraqitur para gjykatës rreth dyshimeve për komplot të bombardimit të sinagogës në një rast që prokurorët amerikanë e kanë përshkruar ...

A do t’i mbrojë KPK prokurorët nga politika?

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni, në një intervistë për emisionin “Jeta në Kosovë” ka treguar se a do të mbrojë KPK prokurorët nga ...