Postet nga: Ankesa

18 ankesa ndaj agjencive brenda një viti në AIP, 13 prej tyre për Autoritetin e Aviacionit Civil

Nga shtatori i vitit 2021 e deri në shtator të vitit 2022 në Agjencinë për Informim dhe Privatësi janë dorëzuar 18 ankesa për mohimin e të drejtës së ...

Raporti i AIP-së: Gjykata dhe Prokuroria e Prishtinës me më së shumti ankesa krahasuar me të tjerat

Në kuadër të Javës së Informimit, Agjencia për Informim dhe Privatësi, sot ka mbajtur një konferencë me gjyqtarë, prokurorë, përfaqësues të mediave e organizatave ...

Qasja në dokumente publike, Agjencia për Informim dhe Privatësi: Këtë vit më së shumti ankesa u bënë ndaj Komunës së Prishtinës

Agjencia për Informim dhe Privatesi, në cilësinë e autoritetit të apelimit, në kuadër të Departamentit për Qasje në Dokumente Publike, ka vazhduar shqyrtimin e ankesave të ...

Salih Kqiku, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës në zyrën e prokurimit në Gjilan para gjyqit të apelit

Salih Kqiku, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare në cilësinë e drejtorit të prokurimit në Gjilan ka dalë sot para gjykatës së Apelit.

Banorët kundërshtojnë ndërtimin e objektit të BIK-ut në Gjilan

Disa banorë të Gjilanit konkretisht ata të pjesës e cila njihet si “Qendra- Zona 1” po  kundërshtojnë një vendim të komunës të vitit 2020 (në atë kohë sa ishte ...

Qindra ankesa ndaj marketeve për mashtrimet me çmime nga rafti në arkë

251 konsumatorë u ankuan për mospërputhjen e çmimeve nga rafti në arkë vetëm gjatë vitit të kaluar. Kështu ka bërë të ditur Departamenti për Mbrojtjen ...

Qytetarët ankohen për ndërprerje të gjata të rrymës, KEDS po arsyetohet me ‘prishje’

Tash e disa ditë Kosova është duke u përballur me reduktime të rregullta të energjisë si pasojë e krizës me prodhim e furnizim.

Mbi 1 mijë ankesa për policët gjatë këtij viti

1 mijë e 773 ankesa ka pranuar Inspektorati Policor i Kosovës nga janari i këtij viti deri në gjysmë të nëntorit 2021. Përveç ankesave, 30 zyrtarë policor janë arrestuar dhe 74 ...