Postet nga: KPK

Skandali, vetura e Prokurorisë nxori në Shqipëri të dyshuarin për tentimvrasje

Vetura zyrtare e Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, më konkretisht, ajo e ish-drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi është përdorur për t’i mundë...

Ngritët aktakuzë ndaj Lavdim Krasniqit, Marigona Berishës e dy personave të tjerë

Prokuroria Prishtinës ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj Lavdim Krasniqit ish drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, një personit tjetër me inicialet A....

Këshilli Prokurorial i reagon Albulena Haxhiut: Nuk kem nevojë për mbështetjen e askujt

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu sot ka thënë se Këshill Prokurorial dhe Këshillin Gjyqësor  nuk do ta kenë mbështetjen e Ministrisë së Drejtësisë ...

Haxhiu: Nuk do ta mbështesim KPK dhe KGjK nëse nuk e kthejnë besimin e qytetarëve në institucionet e drejtësisë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu i ka paralajmëruar Këshillin Prokurorial dhe Këshillin Gjyqësor se nuk do ta kenë mbështetjen e Ministrisë së Drejtësisë ...

Këshilli Prokurorial: Të pabaza pretendimet e zv.ministrit Sallahu rreth vendimit për kompensimin e ekspertëve mjeko-ligjorë

Zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu, ka njoftuar sot se kanë denoncuar në organet e drejtësisë një vendim në lidhje me kompensimin e ekspertëve mjeko-ligjorë.

Audio-inicizimet që shpërfaqën brishtësinë e shtetit

Pretendimet se një prokurore e Krimeve të Rënda e Prokurorisë së Prishtinës, Shemsije Asllani, ushtron ndikimin e saj në një rast, se ish- drejtori i Inteligjencës Financiare, ...

Këshilli Prokurorial parashtron kërkesë për inicim të procedurës disiplinore ndaj prokurores Shemsije Asllani

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ka njoftuar se ka parashtruar kërkesë për inicimin e procedurës disiplinore ndaj prokurores Shemsije Asllani pas audio-incizimeve të publikuara, të ...

Caktohen prokurorët për panelet hetimore

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), i udhëhequr nga kryesuesi Jetish Maloku, ka zhvilluar takimin e 201-të me radhë.