Postet nga: pako emergjente

VIDEO - Protesta e punëtorëve teknikë në QKUK në kërkim të përfshirjes në pako të Qeverisë

Administrata, recepsionistët, shërbimi i Teknologjisë Informative, vozitësit e autoambulancave, sigurimi, shërbimi i e ushqimit dhe punëtorë të shumë shërbimeve tjera në QKUK janë mbledhur ...

Kadri Veseli: Qeveria urgjentisht t’u dalë në ndihmë ndërmarrësve

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli në një takim me odat ekonomike, e ka konsideruar shqetësuese sjelljen e qeverisë aktuale karshi krizës ekonomike të shkaktuar ...

KMDLNJ: Shërbimi Korrektues i Kosovës të përfshihet në pakon emergjente

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka reaguar në lidhje me përfshirjen e zyrtarëve të Shërbimit Korrektues të Kosovë në pakon ...

Sindikata e Policisë paralajmëron protestë në rast të mosrealizimit të kërkesave të tyre

Sindikata e Policisë së Kosovës ka njoftuar se më mbledhjen e mbajtur para tri ditëve  ka diskutuar rreth situatës së krijuar dhe vazhdimin e paknaqësive të ...

Mantelbardhët e kontraktuar nga 'Caritas' në Gjilan nuk marrin pagën stimuluese

Pako Emergjente për punëtorët shëndetësorë është transferuar në fazën e dytë, por në këtë listë nuk janë përfshirë edhe mantelbardhët të ...

Federata e Shëndetësisë reagon për mosmarrjen e pagës stimuluese nga rreth 8 mijë punëtorë shëndetësorë

Federata e Sindikatës së Shëndetësisë së Kosovës  i është drejtuar kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti duke shprehur pakënaqësi  për mos marrjen e ...

Shtyhet afati për tërheqjen e mjeteve të asistencës mujore

Zyrtarë të Thesarit të Kosovës kanë njoftuar të mërkurën se kanë shtyrë afatin për tërheqjen e mjeteve në vlerë të 130 eurove, të paraparë në Pakon ...

Ekzekutimi i Pakos Emergjente pret dekretimin nga Presidenti të Ligjit për rishikimin e buxhetit

Ministrja e Financave dhe Transfereve, Hykmete Bajrami, ka premtuar ekzekutimin e pagesave për Pakon Emergjente, pas miratimi të rishikimit të  buxhetit 2020 në lexim të dytë.