Postet nga: KMDLNj

KMDLNj: Hysni Gucati nesër i nënshtrohet operacionit

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, ka bërë të ditur se ish-kryetari i OVL e UÇK-së, Hysni Gucati do t’i në...

KMDLNJ kërkon që veteranët të përfshihen në ligjin e pagës minimale, por të rishikohen listat

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, ka reaguar ndaj protestës së veteranëve të Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës me kërkesën ...

KMDLNj e quan racist fjalorin e deputetëve për personat me orientim seksual ndryshe

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj) ka reaguar ndaj fjalorit të përdorur të deputetëve gjatë diskutimit për votimin e Projekt ...

Auditori gjen shkelje në ndarjen e 92 mijë eurove për KMDLNj-në për monitorimin e gjykimeve në Hagë  

KALLXO.com ka arritur të zbulojë një raport të Njësisë së Auditimit të Brendshëm në Ministrinë e Drejtësisë, i cili ka evidentuar disa probleme në mënyrë...

KMDLNj reagon pas vendimit të ZRrE-së për shtrenjtim të rrymës

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut (KMDLNj) ka reaguar pas vendimit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë për vendosjen e bllok ...

KMDLNj: Qeveritë e kaluara të japin përgjegjësi për letrën e KFOR-it që mos t'i ndalet rryma komunave në veri

Këshilli për Mbrojtjen e të Dhënave e të lirive të njeriut (KMDLNj) ka reaguar sërish për mundësinë e rritjes së çmimit të energjisë elektrike, ...

KMDLNj për shtrenjtimin e rrymës: Po rrezikohet mbijetesa e qytetarit

Këshilli për Mbrojtjen e të Dhënave e të lirive të njeriut (KMDLNj) përmes një reagimi ka deklaruar se, rrezikon mbijetesën e qytetarëve kosovar propozimi ...

KMDLNj kundërshton rikthimin e bllok-tarifave

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka propozuar që të rikthehen bllok-tarifat e energjisë duke propozuar që çmimi i energjisë për ata që konsumojnë mbi 600 kilovat të dyfishohet.