Postet nga: Caritas

Mantelbardhët e kontraktuar nga 'Caritas' në Gjilan nuk marrin pagën stimuluese

Pako Emergjente për punëtorët shëndetësorë është transferuar në fazën e dytë, por në këtë listë nuk janë përfshirë edhe mantelbardhët të ...

Punëtorët shëndetësorë të CARITAS-it pa rroga, flet kryetari i Ferizajt

Tash e disa muaj në KALLXO.com vazhdimisht po shkruajnë disa nga punëtorët shëndetësorë të organizatës 'Caritas', për mospagesë të pagave mujore, e cila ...

Personeli shëndetësorë i CARITAS-it në Ferizaj tash e tre muaj nuk kanë marrë rrogë

Përderisa një pjesë e punëtorëve shëndetësorë në Kosovë po presin pagën e dytë stimuluese, pjesa tjetër e mantelbardhëve në organizatën e ...

Fermerët e Kamenicës ndihmohen nga Caritas dhe Komuna

Në kohën e mbjelljeve pranverore, Komuna e Kamenicës së bashku me Caritasin Zviceran u kanë dalë në ndihmë fermerëve të cilët përkundër pandemisë së ...

Rrogën stimuluese personeli shëndetësor shtetëror e ka marrë, por jo edhe ai i CARITAS-it

Qeveria e Kosovës ka filluar transferimin e pagave stimuluese për 'vijën e parë të frontit', mjekët, por këtë pagë ende nuk e kanë marrë personeli ...

Stafi shëndetsor i CARITAS-it do të përfshihen në pakon emergjente të Qeverisë

Qeveria e Kosovës menjëherë pas përhapjes së pandemis CoVid- 19 në vend filloi mobilizimin për pako emergjente.

‘Mantel bardhëve të Caritasit’ në Ferizaj u zvarriten rrogat edhe në kohën e pandemisë

Disa ditë më parë në adresën e KALLXO.com janë ankuar disa punëtorë të personelit shëndetësorë të Caritasit në Ferizaj, për zvarritjen që u bë...

Universiteti i Mitrovicës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Caritasin zviceran

Fakulteti i Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), që nga sot do të bashkëpunoj me “Caritasin zviceran”, me qëllim të përmirësimit të cilë...