Postet nga: Ndërtimet ilegale

Peja planifikon të shpenzojë mbi 300 mijë euro për rrënimin e objekteve pa leje

Komuna e Pejës ka hapur një tender që kap vlerën e mbi 300 mijë eurove për rrënimin e objekteve pa leje në këtë komunë.

Vazhdon rrënimi në objektin e ‘Abi Çarshia’ në Prizren

Drejtoria e Inspektorateve në Komunën e Prizrenit ka bërë të ditur se sot do të vazhdojë me ekzekutimin e vendimit për rrënimin e pjesës pa ...

Pas 20 vitesh fillon trajtimi i ndërtimeve pa leje në Kosovë

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka bërë të ditur se nga sot do të hyjnë në fuqi Udhëzimet Administrative që dalin nga Ligji për Trajtimin ...

Prizren- Vazhdon largimi i objekteve pa leje në Qendrën Historike

Drejtoria e Inspektorave në Prizren, ka vazhduar me aksionin e saj për largimin e të gjitha objekteve dhe terrasave të cila i kanë ngritur bizneset e ndryshme, raporton KALLXO....

Aktakuzë për Bujar Nerjovaj, zv/ministër në qeverinë Haradinaj

Prokuroria Themelore në Prizren – Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit Bujar Nerjovaj, ish - drejtor i Drejtorisë Komunale të Inspektorateve në Prizren, aktualisht ...

Komuna e Prishtinës dhe OEK me trupë të veçantë komunikimi

Komuna e Prishtinës dhe Oda Ekonomike pas takimit që kanë mbajtur sot do të nënshkruajnë një memorandum për komunikim të vazhdueshëm ndërmjet këtyre dy ...

Kryeministri i gëzohet miratimit të ligjit për trajtimin e ndërtimeve pa leje

Kryeministri Ramush Haradinaj në një postim në Facebook, ka shkruar se pas aprovimit të ligjit që trajton ndërtimet pa leje do të përfitojnë të gjithë qytetarët e ...

Lejet ndërtimore, Ministria del me propozime

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH), sot do të bëjë prezantimin e Pakove Informuese për Procedurat e Lejeve Ndërtimore.