Postet nga: nafta

Çmimi i naftës në Shqipëri bie në 1.80 euro pas protestave

Shqiptarët bllokuan rrugët dhe u konfrontuan me policinë në grupe të vogla por në protesta të shumta në të katër anët e vendit ndërsa çmimi ...

Bie çmimi i naftës në bursën ndërkombëtare, pritet reflektimi i çmimeve në Kosovë

Tregu i naftës është destabilizuar si pasojë e luftës në Ukrainë. Si pasojë e kësaj edhe çmimi i naftës ka shënuar rritje rekorde ditëve ...

Vazhdon rritja e çmimit të produkteve esenciale në Kosovë

Ditëve të fundit në Kosovë përveç çmimit të naftës është vërejtur rritje e çmimeve edhe të disa prej produkteve esenciale ushqimore.

Kriza, ndryshon kursi i këmbimit të lekut shqiptar

Leku shqiptar u forcua me 1.9% kundrejt euros dhe 2.8% kundrejt dollarit gjatë ditës së mërkurë pasi kishte shënuar nënçmim dramatik të hënën dhe të ...

Rritje rekorde e çmimit të naftës, për tri ditë u rrit më shumë se 10 centë

Çmimet e naftës në pikat e karburanteve në Kosovë kanë shënuar rritje rekorde në ditët e fundit.

Qeveria thotë se s’ka asnjë bllokadë të furnizimit me naftë

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka thënë se bashkë me Autoritetin Kosovar të Konkurrencës do të identifikojnë marrëveshjet e përbashkëta ...

Rusia: Refuzimi i naftës do të ishte “katastrofik”

Liderët e Perëndimit, sikurse kryeministri britanik, Boris Johson, janë duke shtyrë përpara idenë që Evropa të mos jetë e varur nga nafta ruse.

Çmimi i naftës rritet në nivelin më të lartë që nga viti 2008

Çmimet e naftës u rritën në nivelin më të lartë që nga viti 2008, pasi SHBA-ja tha se po diskuton me aleatët për embargo të mundshme mbi ...