Postet nga: nafta

Treg i pakontrolluar i naftës dhe çmime uniformë

Rritja e çmimeve të naftës dhe benzinës në Kosovë ka shënuar nivelin më të lartë në 20 vjetët e fundit, thonë zyrtarë nga Shoqata e Naftëtarë...

Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve: Çmimet e derivateve janë në rritje ekstreme

Ngritja e çmimeve të derivateve në tregjet ndërkombëtare sipas kryetarit të Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, Fadil Berjani, po del të ketë reflektuar edhe ...

Për herë të parë në histori, veturat elektrike shiten më shumë sesa me naftë 

Shitjet e veturave elektrike po rriten kryesisht për shkak të stimujve për të blerë në shumë vende evropiane. 

Çmimet e naftës shënojnë rënie, por në tregun kosovar fare pak ose hiç

Pavarësisht se në bursën ndërkombëtare ditëve të fundit çmimi i derivateve të naftës ka shënuar rënie, në tregun kosovar kjo është duke ...

Paralajmërohet ulje e lehtë e çmimit të naftës në Kosovë

Fadil Berjani, kryetar i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, ka paralajmëruar në emisionin “KallxoPërnime” se nga java e ardhshme do të ketë ulje të ç...

Berjani: Supermarketet po abuzojnë me çmimet e produkteve ushqimore

Fadil Berjani, kryetar i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, ka deklaruar në emisionin "Kallxo Përnime" se supermarketet në vend janë duke abuzuar me çmimet e ...

ShBA do të hedhë në treg 50 milionë fuçi naftë në përpjekje për të ulur çmimet

Presidenti Amerikan Joe Biden udhëzoi sot hedhjen në treg të 50 milionë fuçi nafte nga rezervat strategjike të Amerikës për të ulur çmimet e naftës, në ...

SHBA do të hedh në treg 50 milionë fuçi naftë në përpjekje për të ulur çmimet

SHBA do të hedh në treg 50 milionë fuçi naftë në përpjekje për të ulur çmimet

Presidenti Biden udhëzoi sot hedhjen në treg të 50 milionë fuçi nafte nga rezervat strategjike të Amerikës për të ulur çmimet e naftës, në një veprim ...