Postet nga: nafta

Vazhdon rritja e çmimit të karburanteve në Kosovë, sot më shtrenjtë se dje

Rritja e çmimi të naftës ka shënuar rekord në ditët e fundit në vend.

Trendi i rritjes së çmimit për ‘arin e zi’

Shtrenjtimi i derivateve, sa vjen e rritet. Të dhënat e ofruara nga Dogana e Kosovës për KALLXO.com, tregojnë se çmimet kanë shënuar një rritje të ...

Vazhdon rritja e çmimit të naftës, për një ditë u rrit për 3 cent

Çmimi i naftës po vazhdon të lëvizë nga dita në ditë në pompat e derivateve nëpër Kosovë.

Qeveria e Shqipërisë e ka në dorë të zbusë rritjen e çmimit të naftës

Çmimi i naftës në Tiranë arriti në 210 lekë për litër për shkak të trazirave në tregun ndërkombëtar. Megjithatë, taksat mbi naftën janë pë...

Rritja e çmimit të karburanteve, çfarë thonë qytetarët?

Çmimi i karburanteve ka shënuar rekord dje dhe sot në Kosovë. E një gjë e tillë për qytetarët po del të jetë e papërballueshme.

Kosova me rekord në çmimin e lartë të naftës

Çmimi i lartë i karburanteve ka shënuar rekord sot dhe dje në Kosovë.

Konflikti në Ukrainë: Çmimet e naftës rriten pavarësisht masave emergjente

Çmimet e naftës janë rritur pavarësisht angazhimit për masa të reja, që synonin qetësimin e tregjeve pas pushtimit të Ukrainës.

Çmimi i naftës vazhdon të rritet pavarësisht masave urgjente

Çmimet e naftës janë rritur pavarësisht masave të reja që mëtojnë të stabilizojnë tregjet pas pushtimit rus në Ukrainë.