Postet nga: Derivatet

Bie çmimi i naftës në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.69 euro për litër, për benzinë është 1.53 euro dhe çmimi maksimal ...

Çmimet maksimale të lejuara për shitjen e derivateve sot në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.74 euro për litër, për benzinë është 1.60 euro dhe çmimi maksimal ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.74 euro për litër, për benzinë është 1.61 euro ndërsa çmimi ...

Edhe sot çmim i njëjtë për shitjen e derivateve në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.74 euro për litër, për benzinë është 1.63 euro dhe çmimi maksimal ...

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivateve sot dhe nesër në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, ka publikuar çmimet e produkteve të naftës.

Çmimet për shitjen e derivateve sot në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.74 euro për litër, për benzinë është 1.68 euro ndërsa çmimi ...

Çmimet e derivateve të naftës sot në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.73 euro për litër, për benzinë është 1.67 euro dhe çmimi ...

Çmimet për shitjen e derivateve sot dhe nesër në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.75 euro për litër, për benzinë është 1.69 euro dhe çmimi maksimal ...