Postet nga: ministria e financave punes dhe transfereve

Nënshkruhet marrëveshje në vlerë 13.2 milionë euro për trajtimin e ujërave të zeza në Prishtinë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’ nënshkruan marrëveshje në vlerë prej 13,2 milionë euro për trajtim të ujërave ...

Zyrtari i LVV-së në Prishtinë kritikon kryetarin Përparim Rama: Kur s’ka rezultate, ka ankesa

Zyrtari i Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë, Ilir Kërçeli, e ka kritikuar kryetarin e kryeqytetit, Përparim Rama, i cili tha se ministri i Financave, Hekuran Murati, ...

Verifikimi i pensionistëve në shtëpi, Prishtina fillon pilotimin

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve përmes një njoftimi ka bërë të ditur se ka filluar me angazhimin e ekipeve mobile për qëllim të lajmë...

Nënkryetari i Prishtinës: Nuk mora pagën si zakonisht, Ministria e Financave nuk procesoi mjetet për Komunën

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës Alban Zogaj ka thënë se sot nuk ka marr pagën pasi Ministria e Financave ka vendosur të mos procesoj pagat ...

Në vitin 2021 nuk u shqyrtuan raportet e auditimit të brendshëm të ish-Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, përkatësisht komitetit i auditimi i tij, nuk i ka shqyrtuar raportet e ish-Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale e ...

Ministria e Financave ka një njoftim me rëndësi për pensionistët

Ministria e Financave, Punës dhe Mirëqenies Sociale përmes një komunikate, ka njoftuar se të gjithë pensionistët e skemave pensionale, se duhet të paraqiten fizikisht nëpë...

Ministria e Financave njofton për datat e ekzekutimit të pensioneve

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka njoftuar të gjithë përfituesit e skemave pensionale dhe sociale për datat e pagesave mujore.

Ministri Murati flet për 100 eurot për punëtorët e sektorit privat

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati në një konferencë për media ka thënë se për 100 eurot e sektorit privat është krijuar komisioni dhe pret ...