Postet nga: MINT

ARBK ofron shërbim digjital për qytetarët

Në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë është hapur shërbimi digjital nga Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve në Kosovë ( ARBK).

Pushtimi i tregut kosovar me 2 eurot false - VIDEO

Qarkullimi i monedhës 2 euro false në Kosovë ka marrë përmasa të mëdha, përderisa qytetarët kanë deponuar qindra ankesa në institucionet përkatëse. Telashet me ...

Çka thuhet në raportin e Komisionit Europian për rastin e Klan Kosovës?

Komisioni Europian ka vlerësuar se vendimi për tërheqjen e licencës së biznesit të televizionit Klan Kosova, ka ngritur shqetësime serioze, në qershor të vitit 2023.

"Politika industriale 2030", Ministria ndan 400 mijë euro për të mbështetur bizneset për certifikimin e produkteve

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve (KIESA) ka nisur fazën e parë të zbatimit ...

A e kanë obligim ligjor bizneset në Kosovë që t`ua rikthejnë paratë blerësve të 'penduar'?

Jo rrallë mund të na ndodhë që për shkaqe të ndryshme të pendohemi apo thjesht të ndryshojmë mendim për blerjet tona dhe të kërkojmë kthimin e parave ...

Nëntë kompani kosovare marrin pjesë në panairin më të madh të IT-së në Europë

Nëntë kompani kosovare kanë marrë pjesë në panairin më të madh të teknologjisë informative në Europë, “DMEXCO 2023”, që është duke u mbajtur në Koln të Gjermanisë që nga 20 shtatori.

Gjykata Komerciale vërteton vendimin e shkallës së parë për rastin 'MINT- Klan Kosova'

Gjykata Komerciale e Kosovës, Dhomat e Shkallës së Dytë, e kanë gjetur si të pabazuar ankesën e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ndaj ‘Klan ...

Afaristi i dyshuar për keqpërdorim me rezervat shtetërore, po përballet me drejtësinë edhe për vjedhje të rrymës

Pronari i restorantit "Bukë e Zemër", Ridvan Muharremi, i cili është arrestuar për keqpërdorim me rezerva shtetërore bashkë me dy zyrtarë të Ministrisë së Industrisë, Ndë...