Postet nga: Klan Kosova

KPM gjobiti me 5 mijë euro Klan Kosovën

Komisioni i Pavarur i Mediave më 20.03.2024 e ka gjobitur me 5 mijë euro median, Klan Kosova me arsyetimin se ka ndërruar pronësinë pa dijeninë e këtij institucioni.

Gjykata miratoi padinë e 'Klan Kosova' ndaj MINT-it

Gjykata Komerciale me aktgjykimin e datës 13.03.2024 e ka miratuar kërkesëpadinë e Klan Kosovës dhe e anuloi Vendimin e Ministrsë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ...

Gjithçka rreth mbledhjes së 10-të të KPM-së

Organi kompetent për rregullimin, menaxhimin dhe mbikëqyrjen e spektrit të frekuencave të transmetimit në vend, Komisioni i Pavarur i Mediave - KPM ka mbajtur mbledhjen e 10 - të.

Komisioni i Pavarur i Mediave merr ankesa për ‘Big Brother’

Komisioni i Pavarur për Media ka pranuar disa ankesë në lidhje me programin televiziv ‘Big Brother’ që shfaqet në platformën “Artmotion”.

Çka thuhet në raportin e Komisionit Europian për rastin e Klan Kosovës?

Komisioni Europian ka vlerësuar se vendimi për tërheqjen e licencës së biznesit të televizionit Klan Kosova, ka ngritur shqetësime serioze, në qershor të vitit 2023.

Gjykata Komerciale vërteton vendimin e shkallës së parë për rastin 'MINT- Klan Kosova'

Gjykata Komerciale e Kosovës, Dhomat e Shkallës së Dytë, e kanë gjetur si të pabazuar ankesën e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ndaj ‘Klan ...

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit: Nuk ka konflikt interesi në rastin e ish zv/drejtoreshës së ARBK-së dhe Klan Kosovës

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit (AKK) e ka mbyllur rastin e hapur ndaj ish zëvendës drejtoreshës së Agjencisë për Regjistrimin e Bizneseve (ARBK), Pranvera Prestreshi, ...

MINT ankohet ndaj vendimit të Gjykatës për Klan Kosovën

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë përmes avokaturës shteterore ka deponuar ankesë në shkallën e dytë të Gjykatës Komerciale kundër vendimit paraprak pë...