Postet nga: Ministria e Infraastrukturës

Rama: Sot u vendos të inicohet projekti parcial për ‘rrugën A’

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar se sot është iniciuar projekti parcial për rrugën A.

Ministria tregon gjendjen e rrugëve pas reshjeve të fundit

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se rrugët në Kosovës janë të gjitha të kalueshme.

Reshjet bllokojnë disa rrugë në Kosovë

Reshjet e fundit në vend kanë ndikuar në bllokimin e disa rrugëve brenda Kosovës

Tri rrugët që u prekën nga vjedhja e 2 milionë eurove të Thesarit

Në konferencën e Ministrisë së Infrastrukturës lidhur me skandalin e vjedhjes së dy milionë eurove nga Thesari i shtetit, sekretari i kësaj ministrie Nexhmi Bytyqi, ka pë...

Protestojnë banorët e Shtërpcës, kërkojnë rregullimin e rrugës Doganaj – Brezovicë

Sot banorët e fshatrave të komunës së Shtërpcës kanë mbajtur një protestë në shenjë shqetësimi për gjendjen e rëndë të rrugës në ...

Ministria e Infrastrukturës nis t'i sanojë deformimet në autostradën ‘Ibrahim Rugova’

Ministria e Infrastukturës ka njoftuar se sot kanë filluar punimet për sanimin e deformimeve në autostradën "Ibrahim Rugova".

Ministria e Infrastrukturës dha 156 mijë euro paga për 32 zyrtarë që nuk dolën në punë

Ministria e Infrastrukturës ka ekzekutuar paga me vlerë prej 156 mijë e 151 euro për 32 zyrtarë të cilët nuk kanë dalë në punë gjatë vitit 2019.

Arrestime në Ministrinë e Infrastrukturës

Policia e Kosovës ka ndërmarrë para pak çastesh një operacion arrestimesh në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit.