Postet nga: dëmtimet

Lagështia e dëmtimet rrezikojnë librat në bodrumin e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës – FOTO

Libra dhe materialeve të ndryshme që gjenden në hapësirën e bodrumit të Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Bjetër Bogdani” në Prishtinë, rrezikojnë dëmtimin pë...

Dëmtohen llamarinat në objektin e Mensës së Studentëve, intervenohet për rregullimin e tyre - FOTO

Llamarinat në objektin e  Mensës së Studentëve në Prishtinë janë dëmtuar, duke rrezikuar studentët që kalojnë në këtë pjesë çdo ditë.

Të mbrojtura në letër, vendet e trashëgimisë kulturore në Mal të Zi kërcënohen nga neglizhenca

Urbanizimi po shkakton dëme të mëdha në qytetet antike dhe vendet e tjera të mbrojtura në Malin e Zi, pavarësisht paralajmërimeve të UNESCO-s, aktivistëve vendas ...

Pa kushte e me shumë probleme, Baleti Kombëtar u rikthehet provave

Me shumë probleme e pa kushte pune balerinët e Baletit Kombëtar të Kosovës i janë rikthyer provave, 7 muaj pas ndërprerjes për shkak të pandemisë së ...

Një tërmet tjetër dridh Turqinë

Një tërmet me magnitudë 3.6 shkallë ka goditur Turqinë disa minuta më parë.

Dëmtohet fasada e murit të rinovuar në Kalanë së Novobërdes

Renovimi i Kalasë së Novobërdës, i bërë më 2015/2016, nga firma “Koto” nga Serbia me fondet të UNESCO-s, Zyra për Evropën Juglindore, po del të mos ...

Fusha e Përuruar nga Kryeministri, Shfrytëzohet me Pagesë

Para pak më shumë se dy javësh, kryeministri Isa Mustafa ia kishte bërë sefte një fushe të vogël të futbollit, duke e shutuar një penallti në portë...