Postet nga: Mensa e Studentëve

Dy vjet pritje për sofrën e parë të brucoshëve

Marsi i studentëve pas një ‘pushimi’ dyvjeçar i ka kthyer të rinjtë e qyteteve të ndryshme të Kosovës në ‘sofrën’ e përbashkët të Mensë...

Nga nesër studentët mund të shërbehen me ushqim brenda në Mensë

Duke filluar nga dita e nesërme, më 1 mars, studentët që janë banues të konvikteve mund të hanë ushqim në Mensë.

Një i lënduar në aksidentin afër Mensës së Studentëve

Një aksident ka ndodhur në qendër të Prishtinës në afërsi të Mensës së Studentëve.

Dy aksidente të njëpasnjëshme te Mensa e Studentëve në Prishtinë

Dy aksidente njëri pas tjetrit kanë ndodhur para pak minutash në udhëkryqin te Mensa e Studentëve në Prishtinë.

Aksident tek Mensa e Studentëve në Prishtinë

Një aksident në mes të një veture të EULEX-it dhe një veture private ka ndodhur para pak minutave, në afërsi të Mensës së Studentëve në Prishtinë.

FOTO- Aksident në mes autobusit dhe veturës afër Mensës së Studentëve

Një aksident në mes të një veture dhe autobusi ka ndodhur para pak mintuash afër Mensës së Studentëve në Prishtinë.

Studentët që nuk pranohen në konvikte nuk do mund të ushqehen në mensë

Qendra e Studentëve në Prishtinë ka njoftuar se këtë vit studentët që nuk pranohen në konvikte nuk do mund të ushqehen në mensë.

Aksident trafiku në udhëkryqin e Mensës së Studentëve

Një aksident trafiku ka ndodhur tek semaforët në udhëkryqin e Qendrës së Studentëve në Prishtinë.