Postet nga: Memli Krasniqi

Krasniqi: Akuzat e Kohës së Luftës Duhet të Shqyrtohen pa Përjashtime

Në interpelancën e kërkuar nga Grupi Parlamentar i Lidhjes Demokratike, që kryeministri Haradinaj të përgjigjet akuzave publike ndaj ministrit të bujqësisë Nenad Rikalo, shefi i Grupit ...

Memli Krasniqi: Pamë një Shantazh nga LDK-ja

Pasi Avdullah Hoti në emër të LDK-së njoftoi se nëse qeveria nuk do t’i japë llogari Kuvendit, kjo parti nuk do ë marrë pjesë në mbledhjen ku do ...

PDK: VV Shperndan Lajme Të Rrejshme

“Ju keni qenë dëshmitarë që javët e fundit VV krejt çka ka bërë është shpërndarja e lajmeve të rrejshme edhe përmes portaleve edhe përmes ...

Delawie: Shpargu dhe Mjedrat Shembull i Përparimit

Në ditën e nisjes së promovimit të shpargut në Prishtinë, ambasadori amerikan Greg Delawie këtë bimë e lidhi me mjedrat.

Kadri Veseli Kritikon Prioritetet e Qeverisjes së Partisë së Tij

Në një forum me donatorët ndërkombëtarë në bujqësi, kryeparlamentari nuk e justifikoi qasjen e qeverisë ndaj bujqësisë.

Krasniqi Kërkon më Shumë Shkëmbime Tregtare me Greqinë

Ministri i Bujqësisë, Memli Krasniqi, është shprehur i gatshëm për të thelluar bashkëpunimin me Greqinë në fushën e tregtisë, ndonëse ky shtet ende nuk ...

Krasniqi: 23 Për Qind e Punësimit në Kosovë Vjen nga Bujqësia

Në diskutimin për prioritetet e politikave bujqësore të vendit të organizuar nga Lëvizja “Fol” me ministrin Memli Krasniqi, ai konsideroi bujqësinë sektorin më të rëndë...

‘Terrori’ me Djegien e Makinave

‘Terrori’ me Djegien e Makinave

Disa vetura të institucioneve, të zyrtarëve shtetërorë e të familjarëve të tyre janë djegur gjatë vitit 2016 në kuadër të asaj që dukej si një fushate e ...